Foto: Solfrid Sande

 

Jeg startet opp med mitt teaterkompani, VikDevising, høsten 2009.  VikDevising sin første produksjon er forestillingen Tidslaboratoriet, som hadde premiere på Rom for dans i oktober  2009. Stykket skal spille på Dramatikkens hus i november 2010. 

Tidslaboratoriet er beregnet for barn i skolealder,  og for voksne. Forestillinga handler om jenta Alma.I Almas familie har Tiden løpt løpsk, og de har sluttet å kommunisere med hverandre på en ordentlig måte. En dag kollapser Alma, og blir dratt inn i tidslaboratoriet. Der får hun en ny   bevissthet om hva tid er og hvordan hun ønsker å forholde seg til den. 

Tidslaboratoriet gir publikum rom til å reflektere rundt spørsmålet tid, og kan være en tankevekker med hensyn til hvordan man selv er tilstede i tida sammen med sine nærmeste. Tidslaboratoriet er en leken forestilling med mange merkelige figurer, og utsrakt bruk av lyd/musikk. For å høre lydklipp fra forestillinga, se lyddesigner Håkon Brynjulvsrud sin nettside lagelyd.no.  (www.lagelyd.no).

        

 

                                                                                 

                                                                          Plakat til forestillingen (Kristin Aafløy Opdan/ KajaVikDesign)